Plateste in rate prin Leanpay

Cum sa-ti decorezi casa cu noile coltare extensibile

Cum sa-ti decorezi casa cu noile coltare extensibile

Opteaza pentru modele de coltare extensibile de pe site-ul nostru si ofera-i sufrageriei tale un nou aspect. Livingul este un loc extrem de important al casei si poate de multe ori nu i se acorda atentia cuvenita. Aici poti sa iti savurezi cafeaua in fiecare dimineata, poti lua micul-dejun, iti poti face temele sau proiectele pentru scoala si te poti relaxa oricand in voie. Seara, inainte ca fiecare sa se retraga in camera lui, livingul poate fi impartit pentru momente frumoase impreuna. Poti citi atat tie cat si celor mici, va puteti juca, puteti rasfoi albumele cu fotografii ori puteti adauga noi fotografii albumelor. Ca tu sa ai parte de tot confortul si de spatiul necesar, pe site gasesti modele de coltare extensibile pe toate gusturile.

Coltare extensibile - intrebuintarea lor si locul ideal de amplasat

Un element de nelipsit dintr-un living este coltarul. In functie de necesitati, stil si spatiu fiecare opteaza pentru ce are nevoie. Daca familia este mai numeroasa ori serile in care petreci cu prietenii sunt mai dese, poti alege un coltar extensibil. In functie de marime coltarul gazduieste mai multe persoane si se poate transforma rapid intr-un pat confortabil. Daca spatiul este unul mai restrans si nu exista prea multa agitatie peste zi, poti opta pentru un coltar sau o canapea fixa ori chiar fotolii, in functie de preferintele tale. coltare extensibile Oricum ar fi, coltarul aduce un moment de liniste. Acesta influenteaza atmosfera camerei intr-un mod placut si niciun decor n-ar fi la fel fara o canapea extensibila, ori un coltar.
  • Pe langa importanta ambientala, daca optezi doar pentru coltar, el trebuie sa fie si incapator. In functie de membrii familiei iti poti alege produsul dorit. Poti oricand sa adaugi un fotoliu sau doua camerei, si chiar un coltar de dimensiuni mai reduse.
  • Aspectul cromatic este un alt factor de luat in calcul, deoarece culoarea este primul aspect pe care le percepem si care contribuie la atmosfera resimtita.
  • Caracteristicile si avantajele pe care le ofera reusesc de multe ori sa fie cele care stabilesc decizia finala. Dupa ce am constatat ca produsul satisface cerintele, un mic detaliu face diferenta.
Poti alege un coltar extensibil simplu cu lada de depozitare ori modele cu noptiera sau etajera incorporate. Spre exemplu, modelul de coltar extensibil Perla acum si la reducere, reuseste sa combine numeroase facilitati. coltare extensibile Segmentul rotativ iti permite sa-i dai forma dorita in functie de necesitate ori chiar sa-l transformi in fotolii. Fie ca lucrezi, vrei sa te relaxezi ori sa stai cu prietenii, e necesar sa ai tot confortul, iar acest model e o alegere inspirata. coltare extensibile

Coltare extensibile - locurile care le avantajeaza

Incaperile ideale in care te poti bucura din plin de un coltar sunt livingul si dormitorul. Daca nu stii ce sa alegi, o sursa excelenta de inspiratie este chiar site-ul nostru unde gasesti o gama variata de produse. Aici ai elemente decorative atat pentru living, cat si pentru restul locuintei. Coltarul se alege in functie de spatiul disponibil, de membrii familiei, dar si de locul in care il amplasezi. Coltarele sau canapelele extensibile iubesc incaperile ample si aerisite in care se poate circula in voie. Daca ai suficient loc si il amplasezi in living, acesta o sa straluceasca. In functie de stilul ales poti sa adaugi si alte elemente care sa-l puna in valoare. O masa de cafea sau o biblioteca acompaniaza foarte bine produsul in orice situatie. Daca inca dispui de spatiu, umple-l cu un fotoliu sau chiar doua. Fiind locul in care va intalniti cu totii si tot locul in care stati pana tarziu cu prietenii, el trebuie sa asigure tot confortul necesar. Asigura-te mereu ca ai o trecere libera printre elementele decorative si te poti misca in voie. Daca vrei sa-l amplasezi in camera de oaspeti, poti alege un model cu dimensiuni mai mici. Camera fiind destinata celor care raman peste noapte sau chiar mai multe zile, trebuie la randul ei sa ofere tot confortul. Un model deosebit este chiar coltarul extensibil Boeno cu lada de depozitare si etajera. coltare extensibile Acesta devine in doar cateva momente un pat extrem de confortabil si incapator ce va intrece asteptarile oricui. Salteaua din arcuri si multiplele straturi din spuma poliuretanica iti vor asigura o sedere cat mai placuta. coltare extensibile

Cum sa obtii aspectul dorit cu un mobilier de living

Daca tot e primavara si timpul ne permite, multi dintre noi incercam sa dam un nou aer locuintei. Fie ca vrei sa trecide la un stil la altul, vrei sa renovezi sau sa decorezi, e bine sa ai un plan bine pus stabilit inca de la inceput. Pe site-ul nostru gasesti cele mai calitative produse realizate din lemn masiv, pal sau MDF. Tesute in stofa cu note de piele si forme atent lucrate, coltarele ofera un plus de confort pentru ore intregi de relaxare. Gasesti piese pentru bucatarie precum dulap, mese, dar si scaune. Ele pot fi amplasate la cafea, dar si extinse, cand se ivesc oaspeti la cina. Daca vrei sa chimbi decorul sufrageriei, ai o multime de produse. Canapele extensibile, fotolii, comode Tv, biblioteci sau coltare extensibile. In caz ca lucrezi de acasa, personalizeaza-ti spatiul de lucru cu mobila pentru birou. Mai gasesti saltele de pat, seturi de mobila pentru dormitor ori chiar elemente de mobilier pentru camera celor mici. Daca ti-e greu sa te hotarasti, site-ul nostru detine o gama larga de produse pe diverse nuante si stiluri, tocmai ca tu sa obtii exact ceea ce cauti. Daca ai gasit design-ul potrivit al camerei, ramane doar sa-i dai culoare ca aceasta sa prinda viata. Incearca sa mentii un echilibru cat mai perfect al nuantelor. Acestea trebuie sa se completeze si sa puna in valoare elementele decorative. Evita nuantele foarte intense si schimba tonurile gradual. E esential ca odata ce ai pasit in incapere, impactul vizual sa fie unul profund placut si linistitor. Acesta iti ofera senzatia de calm, iar tu vei fi cat mai natural. Ofera-i casei cateva note de lemn si pune doua sau 3 plante de interior care sa animeze putin camera si bucura-te de noul aspect al locuintei.

Unde pot sa comand un coltar extensibil?

Suntem un magazin online ce comercializeaza produse de cea mai buna calitate. Colaborand cu producatori de renume mondial in fabricarea de mobila pentru interior, reusim sa iti oferim cele mai bune produse. Fiecare se poate vizualiza online pe site-ul nostru de unde se pot selecta cerintele, produsul dorit si se poate face comanda. Comanda se poate inregistra si telefonic la numerele: +40 722 357 181; +40 730 618 234; +40 246 282 144 de Luni pana Vineri intre orele: 0900-1700. coltare extensibile Intra si tu pe site si vezi ofertele la reducere. Totodata ai transport gratuit si avantajul platelor in rate la elementele decorative. Da tonul in sufrageria ta cu unul din modelele de coltare extensibile de la Mobila Max.
Plata sigura

Plata sigura

Comanda cu cardul

Cumpara in rate

Cumpara in rate

Finantare in rate

Culori personalizate

Culori personalizate

Alegeti culoarea dorita

Livrare la domiciliu

Livrare la domiciliu

Oriunde in Romania

vreau să aflu primul noutățile!

Abonează-te la Newsletter și fii la curent cu cele mai noi oferte Mobila Max!